Primary Menu
Search 0767.146.935 / 0761.406.197
Hit Enter to search or Esc key to close

Destinatii Disponibile pentru Explorare

Ținutul Buzăului este locul unde poți explora destinatii unice, tainele naturii și ale Pământului, farmecul culturii locale și misterele istoriei.

Chilia lui Ambrozie - Inchirieri ATV Buzau

Chilia lui Ambrozie

0 Tours

Este o locuință rupestră scobită în versantul Pietrei Șoimului de pe Dealu Mare, cu adevărat un monument istoric, locul ales de monahul Ambrozie de la Mănăstirea Ciolanu pentru a trăi în sihăstrie după întoarcerea sa de la Sf. Munte Athos.

Focul Viu 2- Inchirieri ATV Buzau

Focul Viu

0 Tours

Focul Viu este un fenomen natural datorat emanației de gaze naturale care ies la suprafață prin fisurile scoarței terestre formând flăcări ce ard, aprinse fiind de razele solare (sau de către oameni dacă flacăra se stinge).

Lacul Vulturilor - Destinatie - Inchirieri ATV Buzau

Lacul Vulturilor

0 Tours

Se numeste Lacul Vulturilor deoarece aici, conform unei legende, consemnată de Alexandru Vlahuță în cartea sa România pitorească, lacul ar fi un loc unde vulturii veneau primăvara să-și învețe puii să zboare. 

Manastirea Ciolanu - Inchirieri ATV Buzau

Manastirea Ciolanu

0 Tours

Mănăstirea Ciolanu este o mănăstire de călugări creștini ortodocși din județul Buzău. Mănăstirea are două biserici, situate la o distanță de 100 de metri între ele.

Piatra cu Lilieci

Piatra cu Lilieci

0 Tours

Aici s-au descoperit numeroase fragmente ceramice din epoca bronzului si din perioada sec. II – I i.Hr.

Vila Monteoru - Destinatie - Inchirieri ATV Buzau

Sarata Monteoru

0 Tours

În Sarata Monteoru, în mai multe puncte s-au realizat descoperiri arheologice atribuite mai multor epoci. Cele mai vechi urme de locuire datează din eneolitic și au fost găsite în partea de sud-vest și în cea de est a localității, aparținând culturii Aldeni II-Stoicani (sit arheologic în punctul numit „La Huioabă”).

Schitul Cetatuia Cover- Inchirieri ATV Buzau

Schitul Cetatuia

0 Tours

Schitul Cetatuia a fost ridicată din temelie în 1854, prin stăruinţa şi osteneala lui Singhel Iosif şi ucenicii săi ieromonahii Eftimie şi Isidor, cu ajutorul episcopului Filotei şi al mai multor pioşi creştini.

Tabara de Sculptura Cover - Inchirieri ATV Buzau

Tabara de Sculptura Magura

0 Tours

Tabara de sculptura Măgura a fost organizată în perioada 1970 – 1985. Inițiativa a aparținut sculptorului Gheorghe Coman, sprijinit de Uniunea Artiștilor Plastici din România, pentru a marca 16 secole de la prima atestare documentară a orașului Buzău.

Vestigiile Rupestre - Header BG

Vestigii Rupestre

0 Tours

Bisericile sunt un complex de vestigii rupestre cu origine preponderentă medievală, localizate în zona Munților Buzăului, în împrejurimile comunelor Bozioru, Colți și Brăești.

Vulcanii Noroiosi - Header BG

Vulcanii Noroiosi

0 Tours

Vulcanii noroiosi sunt formațiuni create de gazele naturale provenind de la 3.000 de metri adâncime, care trec printr-un sol argilos, în combinație cu apa din pânza freatică.

Info Destinatii

Pentru mai multe detalii sau informații legate de serviciile noastre și programări, vă stăm la dispoziție la următoarele numere de telefon: